Charlotte Meindersma Fotografie Lot's of Photographs

Hiernaast, dat ben ik. De oude camera lag in mijn speelgoedbox. Heerlijk vond ik het om mensen te ‘fotograferen’. Het liefst terwijl ze op hun gemak waren en juist niet opletten. Daar dacht ik toen natuurlijk nog niet zo indringend over na. Nu wel!

Werkwijze
Mijn werkwijze is spontaan en journalistiek. Jij moet je op je gemak voelen en ik doe de rest. Of het nu gaat om persoonlijek of zakelijke foto’s. Dan wordt de foto het mooist.
We gaan dus niet de studio in, maar zoeken een omgeving die bij jou past. Lekker uitwaaien op het strand, lekker warm en cozy thuis op de bank of vanuit je favoriete lunchcafé. Jij hebt het heft in handen!
Fotografie is geen haastwerk. We bespreken eerst rustig wat je wilt en wat je verwachtingen zijn. Daarna gaan we ontspannen aan de slag.
Goed idee? Of heb je juist zelf nog een ander leuk idee? Bel of mail me en we maken een afspraak voor plaats en datum en tijd.

Levering
Foto’s gemaakt en dan?
Allereerst maak ik een selectie die ik binnen een week voor je in een online slideshow zet. Deze kun je ook met vrienden familie delen.
Uit die selectie mag je de 3 inbegrepen hoge resolutie foto’s kiezen en heb je de mogelijkheid nog meer bestellingen te plaatsen.
Zo kun je al binnen twee weken na de fotoshoot je bestelling binnen hebben.

Bedrijfsportret
Foto’s voor de website, voor bij persberichten, op flyers en visitekaartjes.
Portretten, sfeerreportage van de werkomgeving, producten. Uiteraard kom ik voor deze foto’s naar jouw kantoor/studio/atelier.
Het gemiddelde bedrijfsportret kost zo’n 3 uur tijd. Daarin worden alle foto’s gemaakt die mogelijk zijn.
Vervolgens maak ik een selectie die ik binnen een week online zet. Deze kun je delen met vrienden en collega’s.
Vervolgens kies je de gewenste foto’s. Ik zorg dat je ze kunt downloaden of stuur een CD met de foto’s, maar net wat je wilt.
In iets meer dan een week kun je de foto’s in huis hebben om je bedrijf nog mooier te kunnen presenteren.
Wil je een kortere of langere reportage? Uiteraard kan dat ook.

T w i t t e r
F a c e b o o k