Charlotte Meindersma Fotografie Lot's of Photographs
Ik ben een verhalenverteller. Mijn medium is de fotografie. Graag vertel ik echte verhalen. De verhalen die photoshop niet vertellen kan. Jouw verhaal!

Om jouw verhaal, of dat van jouw bedrijf goed te kunnen vertellen, stel ik je op je gemak. Fotografie is een feestje. Jij moet je prettig voelen en daar zorg ik voor.
Zo prettig dat je in de bieb op de vloer gaat liggen om een boek te lezen? Ja, wel als dat bij jou past.

Er zijn momenten waarop je geen genoegen neemt met minder dan een prachtige plaat.
Het is meer dan een statisch plaatje op glimmend papier: het houdt herinneringen levendig, vertelt een verhaal, maakt indruk.
Jouw verhaal of boodschap kom ik graag vertalen naar mooi beeld.

Lot[']s [of] Photographs
Je kent me misschien al via twitter of facebook als LotsOfPhotos. Behalve dat ik natuurlijk graag veel foto’s maakt staat het ook voor mijn eigen frisse, levendige en strakke stijl en persoonlijkheid die ik in de foto’s leg. Lot’s Photographs dus.

Naast fotograaf ben ik jurist. Gespecialiseerd in het informatierecht. De juridische kant van de fotografie zeg maar. Mijn twee vakgebieden lopen zo vloeiend in elkaar over. Beter kan niet!

Verder woon ik in Den Haag. De politieke hoofdstad van Nederland met een groot internationaal karakter gezien de vele ambasades die hier gevestigd zijn, maar ook bijvoorbeeld het Vredespaleis en verschillende tribunalen. Heerlijk om in te wonen en een prachtige achtergrond voor mooie portretfoto’s.

In mijn vrije tijd fotografeer ik nog steeds graag. Op zoek naar verrassende en toch alledaagse zaken. Zodra er zon is in Nederland zit ik graag op het terras of mijn eigen dakterras. In de winter kijk ik graag films en documentaires. Met een warme kop koffie of thee erbij is dat voor mij echte ontspanning.

T w i t t e r
F a c e b o o k