Tialda en Jeroen | Haagsche Bruiloftfotografie

Haagser kon het bijna niet. Trouwen aan het Lange Voorhout en je gasten aan de Nachburgemeestah toevertrouwen voor een rondleiding door Den Haag terwijl je zelf op de foto gaat in Pulchri Studios en aan het Lange Voorhout. En het bruidspaar zelf? Tialda werkt onder meer voor TV West en Jeroen is eigenaar van het Haags Productiebedrijf. De hele dag werd dan ook gefilmd. En ik kreeg de eer een paar mooie foto’s te maken, waar ik jullie graag van mee laat genieten.

 

A Cure For Gravity | Concertfotografie

6 oktober 2012. Een message. Of ik voor diezelfde avond nog een opdracht aan kon nemen. De CD presentatie van de nieuwe CD Side Effects van de Haagse band A Cure For Gravity. Die avond zou in de Supermarkt de nieuwe CD gepresenteerd worden. Met hoesjes die ze zelf gezeefdrukt hebben. De laatste exemplaren die middag nog.
In een opdat moment nog redelijk rustige Supermarkt werd ik naar boven geleid. De band was zich daar aan het voorbereiden, dronk nog even een biertje, rookte een sigaretje. Precies zoals dat hoort bij een band als dit. Er hing een geur die mij aan ‘vroeger’ deed denken. Toen er in de kroeg nog gerookt werd en die geur zich mengde met die van het schrale bier.

A Cure For Gravity Side Effects

Een Dommelsch biertje voor A Cure For Gravity in de Supermarkt

A cure for gravity Den Haag

A Cure For Gravity in Supermarkt Den Haag

ACFG Supermarkt Den Haag

 

10 september – Profielfotodag bij Flex@Diem

De profielfotodag in februari was een groot succes. Om het nieuwe ondernemersseizoen goed te beginnen organiseer ik samen met Dorrit Steens van Flex@Diem op Maandag 10 september 2012 weer een profielfotomiddag. We mogen het prachtige gebouw Diemensie gebruiken om precies de foto te maken die jij wilt!
Voor, bij de statige deur, aan het werk, bij Flex@Diem, op de prachtige oude trap, op de binnenplaats, waar je maar wilt. Dit maar speciaal voor ondernemers!

Wanneer: Maandag 10 september 2012
Hoe laat: vanaf 16:00u
Waar: Flex@Diem, Van Diemenstraat 202, Den Haag
Prijs: €65,- ex btw
Opgeven: bij Dorrit Steens en reserveer je tijd.

Bij Dorrit kun je je opgeven voor deze profielfotomiddag. De reservering is ook een verplichting tot betaling. Dit mag vooraf of contant op de dag zelf. Samen met Dorrit bespreek je welk kwartier je die middag graag foto’s zou laten maken. Het hele gebouw mogen we hier voor gebruiken, dus kies vooral de stijl die je graag wilt. Op de dag zelf mag je je melden bij Dorrit. Drink even rustig een kopje koffie of thee. Misschien wil je nog even controleren of je haar nog goed zit. Daarna gaan we fijn 15 minuten aan de slag op een of twee locaties binnen het gebouw die je zelf mag kiezen of die we samen bespreken naar aanleiding van jouw wensen voor de foto’s.
Binnen twee weken krijg je drie hoge resolutie foto’s per e-mail toegestuurd.

Zakelijke portretfotografie op locatie

Wie ben je, wat doe je, wat wil je bereiken? Het is allemaal uit te beelden in een foto.
In dit geval een foto voor LinkedIn. Dé plek waar je zakelijk netwerkt en waar potentiële nieuwe werkgevers je gaan opzoeken. Dan wil je dus overkomen zoals jij zakelijk bent.
Die foto’s hebben we dus gemaakt. In pak, rechtop, zelfverzekerd, maar niet arrogant.

Zakelijke portretfotografie voor LinkedIn
Zakelijke portretfoto sollicitatie LinkedIn Profielfoto

Wil je zelf ook zo’n profielfoto? Dat kan!
Bel of mail me voor een afspraak en ik maak portretfoto’s van jou, zoals jij bent en zoals jij over wilt komen. Daar kiezen we dus ook de juiste locatie bij.

Ben je een zelfstandig ondernemer in Den Haag en wil je het nieuwe ondernemersseizoen goed van start gaan?
Op Maandag 10 september 2012 organiseer ik samen met Flex@Diem een profielfotomiddag.
Vanaf 16:00uur hebben we Flex@Diem, en nagenoeg het hele gebouw van Diemensie, inclusief de prachtige trappen, tot onze beschikking om portretfoto’s met natuurlijk licht te maken. Reserveer nu jouw plek!
Dorrit ontvangt je bij Flex@Diem met een kopje koffie of thee. Vervolgens nemen we zo’n 15 minuten de tijd om de beste foto’s te maken.
Voor €65,- ex btw ontvang je dan binnen twee weken 3 profielfoto’s.

Aanmelden kan bij Dorrit
Kosten betaal je vooraf of contant op de 10e.
Na aanmelding is je plek definitief. Afmelding/Annulering ontlast je niet van de betalingsverplichting.

sildenafil - 4 April 2015 - 21:43

– It’s randomly generated for each user, they’re supposed to be funny. I don’t know of a way to change an individual one sorry. What you can do though if you want your proper avatar on all sites where you comment is use Gravatar. That’s why mine looks different. It links to an email address and as long as you post comments with that email it’ll put the picture in for you across all sites. It’s very cool and also free. Head to gravatar.com for more info.

Zamir - 24 February 2015 - 01:02

There is a lot I have to say about this, but I will try to do a cliff notes version. First of all this failmy is by far the most attractive failmy I’ve ever seen. They are what I envision as the perfect American failmy. Adorable. Second I love the spiderman mask. Third I want the mom’s hair. Finally if I had this of my failmy I would be FREAKING OUT WITH JOY. This is more perfect than anything you could own as a parent. Nothing is going to take them back when their kids are older like watching this. It makes me laugh and cry and just sit in awe of your talents. No one captures a failmy the way you do. No. One. I love your Fusion sessions more than words can say. You are a rockstar.

Portretfotografie | Bram Alter

Voor The Underground kreeg ik een aantal maanden geleden de opdracht om hun distributeur van de maand te fotograferen. Bram Alter van Chacalli Den Haag. Chacalli is, zoals Bram het zelf noemt, Schiphol in het klein. Een mooie, ruime zaak waar duty free geshopt kan worden. Populair dus onder de Ambassades hier in Den Haag. Zelfs de mooie borden die in de winkels in Schiphol hangen, die hangen hier ook.
Bram zorgt er dus voor dat The Underground bij alle Ambassades terechtkomt. Daar mocht hij wel eens voor in het zonnetje gezet worden.

Ik kende Bram nog niet, maar hij bleek een erg vriendelijke, goedlachse, open man te zijn. Erg prettig om mee te werken, al zag hij dat fotografen eigenijk niet zo zitten. Eerst een kopje koffie dan maar. Kon hij mij een beetje leren kennen en ik hem ook op zijn gemak stellen. Ik wilde met mijn foto tenslotte wel kunne vertellen wie hij is. Laten zien we Bram Alter is.
Eerst een paar mooie portretten buiten, voor zijn zaak. Hij is een spontane man, dus zo wilde ik hem ook op de foto laten staan. Hij rookt. “Hoe sta je hier als je een sigaretje rookt?” En ja hoor, daar stond hij, ontspannen, zoals hij altijd zou zijn. Klik, dat is Bram.
En ja, toen kreeg ik hem ook zo gek tussen zijn eigen spullen te gaan zitten. Hij is trots op zijn zaak en wat hij daar doet. Ook dat mochten we wel laten zien, niet? In voor een grapje was hij gelukkig ook wel. Kun jij het zien?

Portretfotografie, Portrait photography
Portret, Portretfotografie

Bram Alter - 1 June 2012 - 11:11

Grinnik, ik ga er bijna van blozen maar pakkend neergezet met een prima resultaat! Bedankt!!!

Margot - 1 June 2012 - 09:49

Leuk Charlotte! Mooi om te zien hoe trots hij is op zijn eigen winkel. Zie het vooral op de linkerfoto in het midden :-)
en vooral de laatste vind ik erg leuk.

T w i t t e r
F a c e b o o k