10 september – Profielfotodag bij Flex@Diem

De profielfotodag in februari was een groot succes. Om het nieuwe ondernemersseizoen goed te beginnen organiseer ik samen met Dorrit Steens van Flex@Diem op Maandag 10 september 2012 weer een profielfotomiddag. We mogen het prachtige gebouw Diemensie gebruiken om precies de foto te maken die jij wilt!
Voor, bij de statige deur, aan het werk, bij Flex@Diem, op de prachtige oude trap, op de binnenplaats, waar je maar wilt. Dit maar speciaal voor ondernemers!

Wanneer: Maandag 10 september 2012
Hoe laat: vanaf 16:00u
Waar: Flex@Diem, Van Diemenstraat 202, Den Haag
Prijs: €65,- ex btw
Opgeven: bij Dorrit Steens en reserveer je tijd.

Bij Dorrit kun je je opgeven voor deze profielfotomiddag. De reservering is ook een verplichting tot betaling. Dit mag vooraf of contant op de dag zelf. Samen met Dorrit bespreek je welk kwartier je die middag graag foto’s zou laten maken. Het hele gebouw mogen we hier voor gebruiken, dus kies vooral de stijl die je graag wilt. Op de dag zelf mag je je melden bij Dorrit. Drink even rustig een kopje koffie of thee. Misschien wil je nog even controleren of je haar nog goed zit. Daarna gaan we fijn 15 minuten aan de slag op een of twee locaties binnen het gebouw die je zelf mag kiezen of die we samen bespreken naar aanleiding van jouw wensen voor de foto’s.
Binnen twee weken krijg je drie hoge resolutie foto’s per e-mail toegestuurd.

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

T w i t t e r
F a c e b o o k