Portretfotografie | Bram Alter

Voor The Underground kreeg ik een aantal maanden geleden de opdracht om hun distributeur van de maand te fotograferen. Bram Alter van Chacalli Den Haag. Chacalli is, zoals Bram het zelf noemt, Schiphol in het klein. Een mooie, ruime zaak waar duty free geshopt kan worden. Populair dus onder de Ambassades hier in Den Haag. Zelfs de mooie borden die in de winkels in Schiphol hangen, die hangen hier ook.
Bram zorgt er dus voor dat The Underground bij alle Ambassades terechtkomt. Daar mocht hij wel eens voor in het zonnetje gezet worden.

Ik kende Bram nog niet, maar hij bleek een erg vriendelijke, goedlachse, open man te zijn. Erg prettig om mee te werken, al zag hij dat fotografen eigenijk niet zo zitten. Eerst een kopje koffie dan maar. Kon hij mij een beetje leren kennen en ik hem ook op zijn gemak stellen. Ik wilde met mijn foto tenslotte wel kunne vertellen wie hij is. Laten zien we Bram Alter is.
Eerst een paar mooie portretten buiten, voor zijn zaak. Hij is een spontane man, dus zo wilde ik hem ook op de foto laten staan. Hij rookt. “Hoe sta je hier als je een sigaretje rookt?” En ja hoor, daar stond hij, ontspannen, zoals hij altijd zou zijn. Klik, dat is Bram.
En ja, toen kreeg ik hem ook zo gek tussen zijn eigen spullen te gaan zitten. Hij is trots op zijn zaak en wat hij daar doet. Ook dat mochten we wel laten zien, niet? In voor een grapje was hij gelukkig ook wel. Kun jij het zien?

Portretfotografie, Portrait photography
Portret, Portretfotografie

2 comments

Bram Alter - 1 June 2012 - 11:11

Grinnik, ik ga er bijna van blozen maar pakkend neergezet met een prima resultaat! Bedankt!!!

Margot - 1 June 2012 - 09:49

Leuk Charlotte! Mooi om te zien hoe trots hij is op zijn eigen winkel. Zie het vooral op de linkerfoto in het midden :-)
en vooral de laatste vind ik erg leuk.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

T w i t t e r
F a c e b o o k