Website fotografie | Van de Weerd Advocatuur

Een advocaat die zijn kantoor verlaat en zelfstandig verder gaat. Daar hoort ook een (nieuwe) website bij. En bij die website horen foto’s.
Hij wist al goed wat hij wilde, dus veel overleg was daar niet voor nodig.

We kenden elkaar nog niet en hij kon nog niet zijn kantoor in, maar wel een gemeenschappelijke vergaderruimte. Daar ontmoette ik hem dus.
Elkaar leren kennen. Horen hoe dat nu is, stafrechtadvocaat zijn. Ik ben persoonlijk geinteresseerd in het strafrecht, maar vaak meer in de wetenschappelijke of theoretische zin van het woord. Daar kun je in de praktijk niet zoveel mee. Maarten, die zijn nieuwe kantoor Van de Weerd advocatuur begon, is specialist in jeugdstrafrecht en heeft veel te maken met wat je draaideurcriminielen zou kunnen noemen. Jongens van de straat die al precies weten hoe het werkt. Niets voor mij, maar mooi om te horen hoe hij daar juist prima mee om kan gaan en dit juist graag doet.

Hij was eigenlijk wat ziek. Bijna zijn griep achter de rug. De website was al bijna klaar, dus de foto’s waren nodig. Hij sloeg zich er dapper doorheen. Gelukkig hebben we het erg naar ons zin gehad tijdens het fotograferen.

Onderstaand een gedeelte van de foto’s die hij koos voor zijn website.

Bedrijfsportret Website fotografie
Bedrijfsportret, portretfoto, Maarten van de Weerd, Website fotografie
Portretfotografie, profielfoto, Website fotografie, Bedrijfsportret
Bedrijfsportret, Website Fotografie
Bedrijfsreportage, Bedrijfsportret, websitefotografie
Bedrijfsportret, Portretfotografie, Website fotografie

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

T w i t t e r
F a c e b o o k