Mama Marketing portretfoto’s

Wow, eigenlijk alweer een behoorlijk aantal maanden dat ik deze foto’s maakte, maar blogde ze nooit.
Zonde!

Mama Marketing bestaat sinds oktober officieel uit drie personen. Toen was Dana nog geen Mama. Inmiddels wel, waardoor ik weer aan de foto’s moest denken. Vandaar deze blogpost.
MamaMarketing is een heel handige website met marketing tips. Gratis blogschema’s, mini-curusus Google analytics, reviews, noem het maar en het staat er. Zoals de naam al zegt, gericht op ondernemende moeders. Vooral de mama met een webwinkel. Tsja, ik voldoe aan geen van die criteria, eigenlijk. Toch haal ik er veel informatie vandaan.

Dana kwam er in oktober als Mama Marketeer bij. Tijd voor nieuwe portretfoto’s dus. De grootste uitdaging: ze alle drie zo op één foto zetten dat ze die konden gebruiken als gezamenlijke avatar voor onder meer Twitter. Inmiddels ook gebruikt voor hun fantastische visitekaartje. Daarnaast uiteraard van hen los van elkaar een mooie nieuwe portretfoto voor onder de blogposts op de site.
We maakten de foto’s in Den Haag, op het Koningsplein. Een locatie waar we, ongeacht het weer, altijd goede foto’s zouden kunnen maken. Genoeg bomen voor schaduw, veel open plekken als we zon zouden willen. En een speeltuintje.

Het was erg gezellig, de fotoshoot verliep voorspoedig en ze waren blij met het resultaat. Wat wil een fotograaf nog meer?

Rotterdam Diana van Ewijk Mama Marketing
Amsterdam Dana Taberima Mama Marketing Luzente
Den Haag Laura van den Brink Lovy
Portret Portretfoto Den Haag Koningsplein Mama Marketing

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

T w i t t e r
F a c e b o o k