Dare Devil Margriet – Lifestyle fotografie Den Haag

Wow Margriet, dankjewel, wat hebben wij toen een fantastische shoot gedaan!

Margriet kwam helemaal naar Den Haag gereden (vanuit België) om mij aan 24 prachtige beelden te helpen. Van mij mogen de foto’s altijd wel een beetje spannend, verrassend en anders zijn. Margriet was daar duidelijk niet bang voor!

Aan styling hoefde ik in elk geval niets te doen, dat zag er fantastisch uit. Maar eerst een lekker kopje koffie bij Starbucks op het Centraal Station. Paraplu alvast mee, want het zou regenen. Daar hadden we ons dus ook al op ingesteld. Wilden eigenlijk nog wel van die kaplaarzen en dan als kleine kinderen in de plassen springen. Maar het regende niet. Bummer. Dus wat doe je dan? Je gaat tussen de waterstraaltjes staan! Tsja, dan schrik je dus even als er onverwacht een andere straal ook opspringt, maar een leuk beeld gaf het wel.

Spui, Den Haag, Lifestyle shoot, Portret, CitySessie

Afwisselend beeld wilden we maken, dus doken we de Bibliotheek in, naar de fotoboeken. Ja, wel boeken die we zelf ook zouden lezen natuurlijk. Dus trokken we wat leuke boeken uit de kast en Margriet ging lekker bladeren. Pfoeh, toch wel een van mijn favorieten hoor.

Bibliotheek, Den Haag, Lifestyle fotografie, Portret, Citysessie

Den Haag, Portretfotografie, Lifestyle fotografie, Bibliotheek, CitySessie

In Den Haag hebben we ook nog een heel leuke platenzaak. Zoeen die nog echte platen verkoopt. En oude CD’s. Die zelf nog posters schrijft op neonkleurig karton. Juist niet fancy, maar heel eerlijk en laagdrempelig. Jup, dit moest ook een achtergrond worden voor een paar leuke lifestyle portretten.

Lifestyleshoot, Portretfotografie, Den Haag, CitySessie
Den Haag, Lifestyle, Portret, CitySessie

Hier kwam de ware aard van Margriet naar boven. Wat een dare devil is ze! Voor de foto’s natuurlijk fantastisch! Je vraagt gewoon aan de bouwvakkers die hun lunch-patatje aan het wegwerken zijn of je er even tussen mag zitten. Prachtig contrast.

Den Haag, Spui, Portret, Lifestyle, CitySessie fotograaf

Den Haag, Lange Voorhout, Portret, Lifestyle
Den Haag, Lange Voorhout, Portret, Lifestyle

Margriet heeft zelf tassen ontworpen voor vrouwen om hun camera, een lens of twee en nog wat losse spullen in mee te nemen. Inmiddels zijn ze in verschillende kleuren in de beste fotowinkels te koop. Ikzelf heb de zwarte, nog een van de eerste modellen. Die had ze nu zelf uiteraard ook mee, in het rood, en paste perfect bij haar outfit. En die mini-camera was echt fantastisch. Dat moest er dus even op.

Lange Voorhout, Den Haag, Lifestyle, Portret, CitySessie
Rosa Bags, Cameratassen voor vrouwen, Margriet, Den Haag, Lange Voorhout, Portret, CitySessie

Terwijl we bovenstaande foto’s aan het maken waren werden we afgeleid. Een grote groep duiven streek een paar bankjes verder neer. Nieuwsgierig als we waren gingen we kijken. Een man bleek ze te voeren. Overal zaten ze. Margriet wilde dat ook! Ze vroeg de man of ze er ook bij mocht zitten, maar de duiven bleven weg. De man had voer, zij niet. Dus vroeg Margriet of ze ook een beetje voer mocht. Uiteraard mocht ze dat en de duiven kwamen massaal haar kant op. Margriet de dare devil.

Duiven, Lange Voorhout, Den Haag, Lifestyle fotografie, Portret
Duiven, Lange Voorhout, Den Haag, Portret, Lifestyle

Margriet, nogmaals hartelijk dank. Wat een heerlijke serie vond ik dit.

Voor wie dit ook wil: het is gewoon een lifestyle shoot. Alles kan!

6 comments

Charlotte - 4 November 2011 - 20:32

Thanks Margriet! Volledig met dank aan jou! In voor alles.

Margriet - 4 November 2011 - 20:16

He meid!
Nogmaals thanks!

X

Charlotte - 21 October 2011 - 13:09

Thanks!

Charlotte - 21 October 2011 - 13:09

Dankjewel! Was ook erg leuk om te doen.

Lisa - 20 October 2011 - 07:50

Wow, echt hele mooie foto’s!

Saskia Beek - 19 October 2011 - 22:19

Superleuk!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

T w i t t e r
F a c e b o o k