Twedding – De Bruiloft

Twedding, het was mooi. Het was een prachtige herfstdag. Een lange (14 uur!), maar mooie dag. Mooie details, veel pers; een bijzondere bruiloft.

Om 10:00u begonnen de voorbereidingen: haar en make-up. Het speciale make-up plan lag al klaar. Jannetta, de bruid, was alleen nog niet zo ver dat ze voor die dag haar o zo belangrijke iPhone even aan de kant kon leggen.

Rond 11:00u was het tijd voor René, de bruidegom, om te vertrekken. Bij de ouders van Jannetta zou hij zich voorbereiden. Hij mocht de jurk tenslotte nog even niet zien. Tussen de krulspelden en make-up namen ze afscheid voor een paar uurtjes.

Had ik al gezegd dat de details mooi waren? De dag voor de bruiloft waren Jannetta en René te gast bij het tv-programma Koffietijd. En Jan Jansen ook! Jan Jansen de beroemde schoenontwerper. Dat heeft nog wat moois opgeleverd: dit prachtige paar rode schoenen. Zie je hoe blij Jannetta er mee is? Eigenlijk een maat te klein, maar ach, met zo iets unieks in handen zeurt een bruid daar niet over. Ze moesten nog wat kleine reparaties ondergaan, maar Jan Jansen heeft ze zelf nog snel af kunnen leveren voor hij op het vliegtuig sprong.

Meer mooie details: Voor Jannetta is een speciale kouseband gemaakt door Hip je Huwelijk in. De glimlach op het gezicht van weddingplanner Vivian ter Huurne komt door de geborduurde tekst @Hoks. Is de kouseband tenslotte niet meer bedoeld voor de bruidegom?

Voorop de schoenen zag je natuurlijk al een mooi hartje, maar zelfs onderop zat een schattig klein hartje. Zijn dit niet de ultieme trouwschoenen? Maar genoeg enthousiasme hierover, de make-up moest ook nog gedaan worden!

Spikey, de Westie van Jannetta en Ren houdt alles goed in de gate. Niemand mag aan de trouwjurk komen! Wisten jullie al dat dit de Assepoester trouwjurk is die ook te bewonderen is op het blog van Arnhems Meisje?

De prachtige rode jurk, twitter ‘follow me’ panty’s speciaal laten overvliegen uit Israel en de speciaal ontworpen kouseband. Zo makkelijk was het trouwens nog niet om met zo’n jurk en enorme hakken de trap af te lopen, opweg naar de prachtige Citroën.

We hadden 1,5 uur de tijd voor de ontmoeting en foto shoot op 3(!) locaties. Het was toch al een speciale dag, dus we hebben zelfs het balkon van de Zeister burgemeester gebruikt voor foto’s en niet te vergeten de prachtig moderne rode bank voor zijn kamer.

Bij Kasteel ‘t Kerckebosch stonden alle gasten, pers en presentatrice van de dag Aldith Hunkar al te wachten op het paar. Op alle belangrijke momenten was het gelukkig droog. Wat hadden wij een geluk deze dag.

De ceremonie. Een kleine, maar mooie zaal. Precies genoeg stoelen voor alle gasten en tot in de hoekjes gevuld met pers.

Wat er allemaal niet speciaal geregeld is voor deze dag. Unieker had het niet gekund. Speciaal ontworpen ringen, een klein ontworpen ringkussentje met klitteband zodat het op de rug van Spikey kon. Dit lieve hondje mocht de ringen brengen.

Na afloop uiteraard tijd voor prachtige muziek van Lady Lau en Tom Beek, gevolgd door het aansnijden van de taart en een heerlijk glaasje rode bubbels.

Voor het bruidspaar en de gasten was er nog een heerlijk walkin’ dinner bij kasteel ‘t Kerckebosch, gevolgd door een lange avond feest in De Beesde, Bunnik. Een openingswals mocht niet ontbreken en er was zelfs een heus twedding dance nummer gemaakt! Er was erg veel te beleven die avond. Drukte op de dansvloer, een zaal met meer rust voor luisterliedjes en mensen die voor nog meer entertainment zorgden zoals een karikaturist, oesterman Marcus en nog meer bubbels!

Lieve René en Jannetta, wat een mooie en bijzondere dag was het. Ik hoop dat jullie genoten hebben. Het was prachtig om er bij te mogen zijn.

1 comment

Charlotte Grips - 21 December 2010 - 18:54

Hallo Charlotte,

Wat een prachtige foto’s maak je. Mijn complimenten.

Vriendelijke groet,

Charlotte Grips

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

T w i t t e r
F a c e b o o k